Hírek

Magyar művészek svájci támogatóját tüntette ki Semjén Zsolt

A magyar kultúra nemzetközi népszerűsítését, valamint a külföldön élő magyar művészek támogatását szolgáló tevékenysége elismeréseként Bartha Miklós István Svájcban élő műkereskedőnek, a baseli Von Bartha Galéria tulajdonosának Áder János, Magyarország köztársasági elnöke – Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára – a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adományozta.
Tovább

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter részt vett a Swiss Business Day rendezvényen

Magyarország külgazdasági erejét a svájci vállalatok is erősítik.
Tovább

Barátiak a magyar-svájci kapcsolatok

Magyarország és Svájc kapcsolatai barátiak, a két országnak a jövőben is folytatnia kell szoros együttműködését – mondta Németh Zsolt (Fidesz), az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, miután a Svájci Nemzeti Tanács külügyi bizottságának elnökével tárgyalt csütörtökön az Országházban.
Tovább

A Kühne+Nagel a magyar kormány legújabb stratégiai partnere

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány és a Kühne+Nagel. A svájci központú szállítmányozási és logisztikai vállalat Magyarországon már rendelkezik jelentős logisztikai kapacitásokkal, és a jövőben is nemzetközi stratégiájában fontos partnerként tekint hazánkra, hiszen a kiváló földrajzi elhelyezkedés, valamint a fejlett infrastruktúra együtt komoly versenyelőnyt jelentenek Magyarország és az itt jelenlévő vállalatok számára egyaránt.
Tovább